مقاله ها

بدين وسيله به اطلاع كليه متقاضيان ثبت نام و شركت در پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی – کاربردی بهمن ‌ماه

سال 1392مي رساند كه ثبت نام براي شركت در پذيرش مذكور از طريق سايت اينترنتي اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org از روز دوشنبه  09/10/92 آغاز و در روز  يكشنبه 15/10/92 پايان  مي پذيرد. لذا كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام كه داراي شرايط عمومي و اختصاصي به شرح ذيل مي باشند، مي‌توانند در پذيرش مذكور ثبت نام و شركت نمايند.
روش گزينش دانشجو
گزينش دانشجو در هر يك از كدرشته‌محل‌هاي تحصيلي براساس معدل كل مندرج در گواهينامه كاردانی، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و سهميه‌هاي آزاد، شاغل، رزمندگان، بومي بودن و با توجه به صلاحيت‌هاي عمومي داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمي - كاربردي و مصوبات مربوط صورت مي‌گيرد. داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مطابق جدول شماره (2) مرتبط با عناوین رشته‌های تحصیلی مندرج در زیرگروه آموزشی مربوط باشد در اولویت پذیرش در آن زیرگروه آموزشی قرار می‌گیرند. در ضمن ظرفیت باقیمانده در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدرک کاردانی غیرمرتبط اختصاص می‌یابد. لذا پیشنهاد می‌شود داوطلبان نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کاردانی خود اقدام نمایند. داوطلبان سهمیه شاغل صرفا در یک زیرگروه آموزشی با داشتن رشته‌های کاردانی مرتبط با همان زیرگروه آموزشی پذیرش خواهند شد.
بديهي است براي هريك از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام توسط دانشجو به مركز آموزشي ضروري مي‌باشد.
شرايط ثبت نام:
ثبت‌نام براي متقاضي شرکت در پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی- کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392از روز دوشنبه  09/10/92 آغاز و در ساعت 24 روز  يكشنبه 15/10/92 پايان مي‌پذيرد.
داوطلب شرکت در پذيرش باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:
الف) مراجعه به سايت اينترنتي اين سازمان.
ب) دريافت دفترچه راهنماي ثبت‌نام از طريق سايت اين سازمان.
پ) پرداخت هزينه ثبت‌نام به صورت اينترنتي. داوطلبان لازم است به وسيله كارت‌هاي عضو شبكه بانكي شتاب كه پرداخت الكترونيكي آن‌ها فعال مي‌باشد، با مراجعه به سايت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 144.000 (یکصد و چهل و چهارهزار) ريال به عنوان وجه ثبت‌نام شركت در پذيرش، نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايند.
ت) آماده نمودن مدارك و اطلاعات مورد نياز براي ثبت‌نام.
داوطلب باید پس از مطالعه دفترچه راهنماي پذيرش در اين دوره و آشنايي با كليه شرايط و ضوابط پذيرش، با مراجعه به سايت اين سازمان نسبت به ثبت‌نام اقدام نمايد. لازم به توضيح است كه دفترچه راهنماي پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی - کاربردی بهمن ‌ماه سال 1392 و همچنين اقدامات لازم براي انجام ثبت‌نام در سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار دارد.
تذكرات مهم:
1) مندرجات فرم تقاضانامه بايد دقيق و صادقانه تكميل شود.
2) مسئوليت صحت كليه مندرجات تكميل شده فرم تقاضانامه به عهده داوطلب خواهد بود.
3) مندرجات فرم تقاضانامه قابل تغيير نمي‌باشد، بنابراين داوطلب بايد در زمان تكميل اطلاعات تقاضانامه نهايت دقت را به‌كار گيرد.
4) در هر مرحله از پذيرش (ثبت‌نام، پذيرفته‌شدن، حين تحصيل در دانشگاه و ...) مشخص شود داوطلب حقايق را كتمان نموده يا واجد شرايط و ضوابط مندرج در اين دفترچه نمي‌باشد، از ادامه تحصيل محروم خواهد شد.
5) داوطلب مي‌بايست پس از پايان ثبت‌نام الكترونيكي (اينترنتي) از كليه صفحات، پرينت تهيه نموده و نزد خود نگه دارد.
دستورالعمل و نحوه تكميل تقاضانامه ثبت نام اينترنتي:
به داوطلبان توصيه مي شود مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام، ابتدا فرم پيش نويس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكميل نموده و سپس بر اساس فرم پيش نويس با مراجعه به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور اطلاعات لازم را بر اساس بندهاي برنامه نرم افزاري ثبت نام وارد نمايند. ضمناً راهنماي جامع نحوه تكميل فرم در برنامه نرم افزاري ثبت نام اينترنتي موجود است و داوطلبان براي كسب اطلاع بيشتر مي توانند به اين راهنما مراجعه نمايند.ضمناً داوطلبان لازم است در درج اطلاعات ثبت نام دقت نمايند. بديهي است در صورت مشاهده هرگونه مغايرت در موارد قيد شده در تقاضانامه ثبت نام با مدارك داوطلب در صورت پذيرفته شدن در آزمون قبولي وي (كان لم يكن) تلقي شده و از ادامه تحصيل داوطلب جلوگيري خواهد شد.
نـكات و توصيه‌هاي‌ مـهم‌:
1) اگر از طريق كافي‌نت اقدام به ثبت‌نام مي‌نماييد، تأكيد مي‌شود كه تمامي مراحل ورود اطلاعات ثبت‌نامي را شخصاً انجام دهيد و يا بر انجام امور مربوط، در كافي‌نت نظارت مستقيم داشته باشيد.
3) با توجه به ورود اطلاعات ثبت‌نامي توسط متصديان كافي‌نت‌ها، متأسفانه اطلاعات معمولاً با اشتباهاتي در تقاضانامه درج مي گردد،كه مسئوليت هرگونه خطا در اين مورد متوجه شخص داوطلب است و سازمان سنجش آموزش كشور به هيچ وجه امكان اصلاح اشتباهات مذكور را نداشته و هيچگونه عذري پذيرفته نخواهد شد.
4) توصيه‌ مي‌شود داوطلبان پس از تكميل تقاضانامه ، دريافت شماره پرونده 6 رقمي و كدپيگيري 16 رقمي يك نسخه پرينت از تقاضانامه تهيه و نزد خود نگهداري نمايند.
5) هرگونه‌ تغييري‌ از طريق‌ نشريه پيك‌ سنجش‌ (هفته‌نامه خبري‌ و اطلاع‌رساني‌ سازمان ‌سنجش‌)، سايت سازمان سنجش و در صورت لزوم ‌از طريق رسانه‌هاي گروهي ‌اعلام ‌خواهد شد.
6) در صورت‌ لزوم‌ داوطلبان مي‌توانند در ساعات اداري با شماره تلفن‌هاي: 9-88923595‌-021 با روابط عمومي ‌سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور تماس‌ حاصل‌ نمايند و يا از طريق سيستم پاسخگويي اينترنتي (غيرحضوري) سازمان اقدام نمايند.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور